Lær Photoshop på 45 minutter

af | mar 5, 2021 | Guides | 0 Kommentarer

Sidder du til dagligt i en marketingafdeling, og får du ofte smidt nogle Photoshop opgaver over på dit bord, fordi grafikeren ikke har tid?

I denne video gennemgår jeg de mest basale ting man kan gøre i Photoshop, for at arbejde med billeder, banners, grafik og andet materiale til hjemmesider, social meder og marketing.

Det kan også være du blot ønsker at komme i gang med Photoshop, og vil hurtigt i gang med at prøve de forskellige teknikker af.

Dette er dog ikke en dybdegående guide, men snarere et hurtigt indblik i de mest effektive værktøjer Photoshop byder på, så du hurtigere og nemmere kan få lavet grafisk materiale

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

profil billede

Om mig
Mit navn er Rune Lillevang, jeg arbejder til dagligt som Lead Web Designer hos Athenas, Danmarks største foredragsholderbureau.

Siden 2012 har min store passion været design og udvikling af hjemmesider, og jeg har gennem mine 3 år som selvstændig hjulpet både firmaer og private med at realisere deres hjemmesidedrømme.

Guides til hjemmesider
På min hjemmeside finder du gratis guides til, hvordan du laver hjemmesider, blogs og webshops i WordPress – så hvis du klar på at komme i gang med dine egne hjemmesideprojekter, så kig endelig rundt på min hjemmeside eller kontakt mig, hvis du har ønsker til fremtidige guides.