Skal jeg hjælpe dig med din hjemmeside?

Få hjælp til WordPress

Er du kommet godt i gang med din hjemmeside, men er stødt på tekniske udfordringer?

Det er ikke altid at video guides rækker hele vejen. I sådanne tilfælde vil jeg meget gerne hjælpe til, så din hjemmeside kommer rigtig godt fra start.

Se herunder, hvad jeg kan hjælpe med:

Nogle gange kræver det lidt ekstra hjælp at komme i mål

Mit navn er Rune, jeg huserer i Odense hvor jeg arbejder som Lead Web Designer hos Athenas, Danmarks største foredragsholder bureau. Jeg sidder sammen med et hold af passioneret og dygtige web designere, hvor vi dagligt arbejder med hjemmesider i WordPress.

Min job i foredragsholderbranchen har betydet jeg har startet min egen youtube kanal og hjemmeside, hvor jeg hælper alle der har lyst med at laves deres egne hjemmesider.

Jeg tror på at alle kan komme i gang med deres drømme om hjemmeside, webshop, blog og meget mere – det behøver ikke at betyde, at man skal betale i dyre domme.

Nogle gange er der dog udfordringer, som kræver lidt mere teknisk snilde og her vil jeg meget gerne hjælpe.

Jeg har desuden været selvstændig i 3+ år, og elsker iværksætteri og spændende ideer. Jeg håber min passion for at hjælpe dig med din hjemmeside, kan hjælpe dig videre i processen.

Hjælp til din WordPress Hjemmeside

Oplever du tekniske udfordringer på din hjemmeside, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at komme i mål. Send mig gerne en email eller giv mig et kald, og beskriv hvad du ønsker hjælp til. Jeg er meget konkurrencedygtig på prisen, da dette ikke er min hovedbeskæftigelse. Derfor kan vi tage det i ro og mag, og stille og roligt arbejde os hen imod dine ønsker til din hjemmeside 🙂

Opsætning af ny hjemmeside

Ønsker du ikke at knokle med alt det tekniske, så kan jeg sagtens opsætte din hjemmeside, indkøbe domæne og lave alt det tunge arbejde, så du kan komme i gang med at arbejde på din nye hjemmeside. Har du også bare nogle spørgsmål til processen, så send mig endelig en email eller giv mig et kald, så vi kan få dig godt i gang med det opstarten.

Tekniske problemer

Er den gået helt galt med din hjemmeside, så kan det nogle gange betale sig at række ud og få hjælp. Jeg vil meget gerne asssistere, hvis der er tekniske problemer, bugs eller andre problikationer med din hjemmeside.

Plugins

Skal du installere plugins på din hjemmeside, som er ud over det sædvanlige, eller ønsker du bare hjælp til plugsin, integrationer mm., så kan det være en god idé nogle gange at få lidt hjælp. Der findes rigtig mange plugins til WordPress, og det er ikke det hele der er lige til. Husk altid kun at installere plugins, som har et hvis antal downloads og gode anmelders. Har du spørgsmål til plugins i WordPress, så kontakt mig endelig.

Rådgivning

Er du helt på bar bund, eller har du spørgsmål du ikke kan finde svar på, så send mig en email eller kontakt mig på tlf. Et lille tlf. opkald eller email kan ofte betyde at man ikke ryger ud i, at købe de forkerte produkter, webhotel mm.

Flytning af hjemmesider, domæner mm.

Har du allerede en hjemmeside i WordPress, og vil du gerne flytte den til et nyt webhotel? Flytning af WordPress websites kan godt blive lidt langhåret, så ønsker du hjælp til det vil jeg meget gerne assistere.

Få din nye hjemmeside klargjort

Få alt opsat, så du er klar til at gå i gang med din hjemmeside. Vil du gerne lave din egen hjemmeside, og vil du gerne bare i gang?

Vælg en af mine opstartspakker herunder, og få alt det tekniske opsat, så du kun skal koncentere dig om en ting – at lave din nye hjemmeside.

mac og macbook

Opstart Sølv

Få det mest nødvendige sat op

DKK

950,-

 • Opsætning af domæne
 • Installation af WordPress
 • Alle nødvendige plugins
 • Tema & builder
 • SSL Certifikat
 • Video guide

Opstart Guld

Få det hele sat op og gjort klar

DKK

1250,-

 • Opsætning af domæne
 • Installation af WordPress
 • Alle nødvendige plugins
 • Tema & builder
 • SSL Certifikat
 • Video guide
 • Gratis begynder skabelon
 • Oprettelse af Email konto
 • Kort intro samtale

Kontakt mig herunder for bestilling

Kontakt mig i dag, og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Jeg træffes på tlf. mellem 17.00 – 21.00

Lørdag mellem 10.00 – 21.00